skip to Main Content

Interview Najat aan Catalanse krant Ara

Ara

,,Er zijn maar weinig koks die zo inspirerend zijn als de Najat Kaanache, een media-ster dankzij de televisieprogramma’s die het presenteert en zijn claim – met een sterke feministische component – van de Marokkaanse keuken.”

Dat schrijft de krant Ara in Catalonië in een interview met Najat Kanaache over haar ambities.

In het interview zegt Najat dat er vroeger bij haar ouders thuis weinig geld was. ,,Ik heb honger geleden. Wij aten linzen terwijl mijn vrienden alles aten. Ik proefde pas een ijsje toen ik 12 jaar oud was. Omdat ik in kamer zonder dak sliep, kon ik elke nacht de sterren zien.”

Voor het complete interview: klik HIER

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top
Zoeken