skip to Main Content

Indorocks wint, Najat vereerd met haar nominatie

Najat Kanaache

Indorock van Vanja van der Leeden werd uitgeroepen door juryvoorzitter Janny van Heijden tot Gouden Kookboek van het jaar 2019. Daarmee versloeg ze de Marokkaanse topchef Najat Kanaache, Jean Bellington en Nijntje.

Achter de schermen was de spanning in het Amsterdamse restaurant Baut om te snijden. In deze donkere maanden voor kerst weet elke uitgeverij en kookboekenschrijver dat een uitverkiezing tot extra verkoop leidt van misschien wel honnderdduizend boeken.

Van der Leeden maakte Indorock met haar man, die fotograaf is, en reisde daarvoor naar Indonesië waar ze op zoek ging naar orginele gerechten. Na de bekendmaking werd ze gefeliciteerd door de andere kanshebbers, onder wie Najat Kanaache die overigens dolblij was met de nominatie van haar kookboek voor deze prijs.

,,Wie had verwacht dat ik op dit podium zou staan met de schrijvers van de beste kookboeken van Nederland”, zei Najat nadat ze Vanja van der Leeden had gefeliciteerd.

Topkok Kanaache en haar uitgever Luitingh Sijthoff werden geroemd om de inhoud en de uitvoering van het kookboek door de jury. Het boek werd toegankelijk genoemd en verrassend van inhoud.

Najat Kanaache

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top
Zoeken